Portál pre zamestnávateľov, zástupcov zamestnancov, personalistov, manažérov HR a právnikov

Online časopis

Verejná konzultácia o strategickom rámci EÚ v oblasti ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci (2021 - 2027) sa už začala

Dátum: Rubrika: EDITORIÁL

Kríza spôsobená ochorením COVID-19 poukázala na zásadný význam ochrany zdravia vrátane bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Táto iniciatíva vychádza z predchádzajúceho strategického rámca EÚ na roky 2014 až 2020. Jej cieľom je zachovať a ďalej zlepšovať prísne normy v oblasti ochrany zdravia a bezpečnosti pre pracovníkov EÚ, a to aj vzhľadom na nové okolnosti, ako aj prispieť k príprave na nové krízy a hrozby. Určia sa v nej hlavné ciele a stanoví strategický rámec na podporu spolupráce krajín EÚ a zainteresovaných strán v oblasti spoločných priorít.

Až do 1. marca 2021 sa môžete podeliť o spätnú väzbu na tému budúceho strategického rámca EÚ v oblasti ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci (2021 - 2027).
V rámci svojho pracovného programu na rok 2021 s názvom Vitálna únia v krehkom svete Európska komisia predloží nový strategický plán EÚ pre BOZP.
Cieľová skupina
Táto konzultácia sa týka iniciatívy pre budúci strategický rámec pre bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci. Bezpečnosť a ochrana zdravia pracovníkov pri práci je predmetom širokého záujmu. Z tohto dôvodu zhromažďuje táto verejná konzultácia názory všetkých občano
Pre zobrazenie článku nemáte dostatočné oprávnenia.

Odomknite si prístup k odbornému obsahu na portáli.
Prístup k obsahu portálu majú len registrovaní používatelia portálu. Pokiaľ ste už zaregistrovaný, stačí sa prihlásiť.

Ak ešte nemáte prístup k obsahu portálu, využite 10-dňovú demo licenciu zdarma (stačí sa zaregistrovať).



Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.