Portál pre zamestnávateľov, zástupcov zamestnancov, personalistov, manažérov HR a právnikov

Online časopis

Bezpečný podnik

Dátum: Rubrika: PREDSTAVUJEME

Opäť vám v rubrike „Predstavujeme“ ponúkame zaujímavé informácie o ocenenej spoločnosti Slovenské elektrárne, a. s., so sídlom v Bratislave, ktorá v roku 2020 získala certifikát Bezpečný podnik.
 
Slovenské elektrárne, a.s.,
sú najväčším výrobcom elektrickej energie na Slovensku a jedným z najväčších v strednej Európe. Okrem toho vyrábajú a predávajú teplo a poskytujú podporné služby pre elektrizačnú sústavu. Prevádzkujú 31 vodných, dve jadrové, dve tepelné a dve fotovoltické elektrárne s celkovým inštalovaným výkonom 4 112,36 MWe. Vďaka vyváženej skladbe výrobných zdrojov spoločnosť v roku 2020 dodala do siete 95% elektriny bez lokálnych emisií oxidu uhličitého. Ku koncu roka 2020 mala firma 3 708 zamestnancov. Poslaním spoločnosti je bezpečne a ohľaduplne k životnému prostrediu vyrábať a dodávať cenovo dostupnú energiu pre všetkých našich zákazníkov. A aká je vízia spoločnosti? Byť najbezpečnejším, najinovatívnejším a konkurencieschopným výrobcom energie v strednej a východnej Európe, vytvárajúcim hodnoty pre našich zákazníkov, akcionárov a zamestnancov.
Riadenie BOZP
Ľudský život a zdravie jednotlivca sú prvoradé. Toto je najvyšší princíp
Slovenských elektrární, a.s.
, s ktorým pristupujú ku každej práci a ku každému rozhodnutiu. Osobnú zodpovednosť za vlastnú bezpečnosť a bezpečnosť ostatných deklarujú aj v Modeli hodnôt a správaní, s ktorým je oboznámený a musí ho dodržiavať každý zamestnanec. Ok
Pre zobrazenie článku nemáte dostatočné oprávnenia.

Odomknite si prístup k odbornému obsahu na portáli.
Prístup k obsahu portálu majú len registrovaní používatelia portálu. Pokiaľ ste už zaregistrovaný, stačí sa prihlásiť.

Ak ešte nemáte prístup k obsahu portálu, využite 10-dňovú demo licenciu zdarma (stačí sa zaregistrovať).



Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.