Portál pre zamestnávateľov, zástupcov zamestnancov, personalistov, manažérov HR a právnikov

Online časopis

Bezpečnosť pri práci so strojmi a zariadeniami v potravinárskom priemysle

Dátum: Autor/i: Ing. Jozef Mikula, PhD. Rubrika: DO POZORNOSTI

Výroba potravín je neodmysliteľnou súčasťou každej vyspelej spoločnosti. Produkcia potravín sa s narastajúcim počtom obyvateľstva neustále zvyšuje, a tým dochádza aj k rozvoju potravinárskeho priemyslu. Výroba potravín a nápojov zahŕňa mnoho rôznych odvetví ako napríklad odvetvie spracovania ovocia a zeleniny, pekárstva, mletia obilia, výroba nápojov, ktorá zahŕňa výrobu piva, vína a liehovín, ako aj nealkoholických nápojov a minerálnych vôd alebo mliekarenského priemyslu až po rafinovanie cukru a bitúnky. Potravinárstvo je kategória, kde je okrem zásad bezpečnosti práce nutné dodržiavať aj rad prísnych hygienických ustanovení pri výrobe potravín.

Pre zobrazenie článku nemáte dostatočné oprávnenia.

Vážený návštevník,
prístup k obsahu majú len registrovaní užívatelia portálu.
Pokiaľ ste už zaregistrovaný, prihláste sa prosím so svojím užívateľským menom a heslom.
V prípade, že ešte nie ste zaregistrovaný, zaregistrujte sa.
Ďakujeme.



Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.