Portál pre zamestnávateľov, zástupcov zamestnancov, personalistov, manažérov HR a právnikov

Online časopis

Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci pre hotelové, reštauračné a stravovacie služby (IV.)

* RIADENIE PSYCHOSOCIÁLNYCH RIZÍK V ODVETVÍ HORECA *

Zamestnanci v odvetví hotelov, reštaurácií a stravovacích zariadení znášajú nepriaznivé pracovné podmienky, ako sú dlhá, nepravidelná, neštandardná pracovná doba. Horšie pracovné podmienky, zhoršujúce sa v poslednom desaťročí, viedli k vážnym rizikám súvisiacim s pracovným stresom. Výsledkom je, že odvetvie HORECA bolo označené Európskou agentúrou pre bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci ako rizikové odvetvie práve vzhľadom na psychosociálne faktory.

(pokračovanie z predchádzajúceho čísla)

Pre zobrazenie článku nemáte dostatočné oprávnenia.

Vážený návštevník,
prístup k obsahu majú len registrovaní užívatelia portálu.
Pokiaľ ste už zaregistrovaný, prihláste sa prosím so svojím užívateľským menom a heslom.
V prípade, že ešte nie ste zaregistrovaný, zaregistrujte sa.
Ďakujeme.



Bezplatný odpovedný servis pre predplatiteľov

Vaše otázky môžete zadať na www.otazkyodpovede.sk.